USTVARJALNA DELAVNICA TOSCANA IN CINQUE TERE

2014-06-05 00:00

 

Foto delavnica v fotogenični TOSCANI in CINQUE TERE.

Termin:  5 - 8 junij 2014

Število udeležencev je omejeno na 8, kar nam omogoča, da se s kombijem ustavimo za vsakim ovinkom, se zapeljemo z glavne ceste na stran poti, po makadamu, pa tudi kakšen kilometer hoje. Toscnaski griči so že sami po sebi umetnina, spreten fotograf pa bo naredil posnetke, ki vam jih bodo zavidali mojstri.  Vmes se bomo ustavili še v zgodovinskim mestih kot so Arezzo, Pienza, Siena...

 

PROGRAM:

 

5.6.2014 ob 04.00 odhod s parkitnega prostora na Glevnem trgu v Mariboru, vmesni postanek v Ljubljani, (Dolgi most), postanek v Sežani, jutranja kava..., mimo Bentek, Bologne, Firenc, Siene in prihod v  Chiancino Terme okrog 12 ure. Po nastavitvi v hotelu popoldansko fotografiranje slikovite pokrajine v okolici Pienze. Večerja v enem od lokalolov v Pienzi.

 

6.6.2014, po zgodnjem zajtrku fotografiranje pokrajine v okolici San Quirico D'Orica, vožnja s postanki po panoramski cesti do Siene, ogled mesta in povretek v večernih urah.

 

7.6.2014, po zajtrku, zapustimo hotel vožnja Luce sprehod po mestu in nadaljevanje vožnje do La Spezie. , nastanitev v hotelu in se z vlakom (doplačilo 10 EUR) odpeljemo do Cinque Tere  ogled in fotografiranje do večera. Obiskali bomo mesteca:  Monterosso, Vernazza, Manarola, Riomaggiore.  V večernih urah povratek z vlakom do La Spezie.

 

8.6.2014 po zgodnjem zajtrku, z vlakom ponovno odpeljemo v Cinque Tere ogled in fotografiranje do 16 ure, Povratek z vlakom do La Spezie.

Okrog 16.ure odhod domov , mimo  Parme – Bologne – Padove – Trsta- Ljubljane - Maribor; prihod v Maribor, predvidoma ob 02.00 uri.

 

Strošek prevoza, cestnine, parkirnine,  2 x nastanitev v dvoposteljnih sobah v Chianciano Terme[ii] in 1 x v La Spenzi z zajtrkom v hotelu 3* in  takse znaša  230 EUR, + DDV.  Prijavite se lahko v Fotogaleriji STOLP, Židosvka ulica 6, Maribor ali na: info@fotoklub-maribor.com.

 

Za potrjeno prijavo se šteje plačilo kotizacije. 

 

Delavnica se izvede ob zadostnem številu prijav.

 

Informacije na:

info@fotoklub-maribor.com

                                                                                                                                              



[i] ob morebitnih podražitvah najema kombija, goriva... si pridržujemo si pravico do spremembe cene

[ii] priporočamo, da si izberete partnerja s katerim boste delili sobo.